fredag 2 juli 2010

LAS VEGAS!!!

Eftersom vi inte kunnat ligga på beachen under resan, ville jag definitivt värma mig vid poolen och vaknade för säkerhets skull vid 7 och tassade ner till poolen för att reservera de mjukaste, finaste stolarna intill poolen. Vi åt frukost vid poolen, simmade och njöt. Vi låg i skugga de första par timmarna och det var ändå hett, vi fasade nästan för när solen skulle klättra över hotelltaket. Och det gjorde den! Efter det var det omöjligt att ligga i solstolen mer än en kvart åt gången, sen måste man plumsa i eller åka lojt i floden med en iskall margerita i handen. Juri och Adrian  gick in till en sportbar och såg matchen mellan Portugal och Spanien. Sera och jag joinade dem vid lunchtid och åt en bit. Så tillbaka till poolen igen en stund innan vi var så solsnurriga att vi måste gå upp på rummet och vila vid 4.

Vi köpte biljetter till en trollkarlsshow på hotellet, Lance Burton http://www.lanceburton.com/  I Las Vegas bör man, förutom spela på casino, se en trollkarlsshow. Och vi fick minsann valuta för pengarna. Burton trollade bort bilar, duvor, barn i publiken och sig själv på de mest otroliga sätt. Det var plymer, vackra flickor, stora bilar, rök och blingbling för hela slanten. Fascinerande och trollbindande. Alla gillade nog showen fast Juri och jag konstaterade att man nu har sett det....

Efter showen gick vi ut i natten för att fota och köpa litet "kräsä". Vi gick till M&M world, en "butik" i 4 våningar med ALLT du kan tänka dig som har med M&M att göra, godis, kläder, muggar, dockor, bollar, samlarobjekt..... På väggen i tredje våningen fanns tuber från golv till tak fyllda med godis och det säger sig självt att det var omöjligt att hålla barnen från att fylla några påsar. Och Juri med för den delen.

Över två veckor av resande, flängande, upplevande, körande, bytande av hotellrum o s v, hade nog börjat ta ut sitt. Vi kände oss alla trötta och redo att gå till hotellet för att packa. Vid midnatt började allt vara klart för avfärd hem till DC och vi ställde klockan på 3 på morgonen. Efter 3 timmar medvetslöshetssömn vaknade vi alla, duschade och gjorde oss klara för att föra vår bil till uthyrningen och gå ombord på planet till Salt Lake City (till Juris förtret). Las Vegas var i full gång när vi rullade ut från parkeringen vid 4.30 snåret, några välklädda damer ramlade in på hotellet när vi for... Så följde en lååååång resa hem, vi landade i Baltimore kl 5 och var hemma 7.30. Behöver jag berätta att huset var knäpptyst kl 9 för alla sov som stockar!

Vilken resa! Ett minne för livet!!!

2 kommentarer:

Ann sa...

Härligt!! En sådan resa skulle nog vem som helst vilja uppleva - ett minne för livet verkligen! Men jag kan tro att det är skönt att vara hemma ett tag innan ni åker iväg igen.
Men Ghita - menar du på allvar att barnen och Juri var de enda som fyllde påsarna med M&M-godisar? KAMAAAN!!! Var du kanske ut på en powerwalk under tiden? ;)

Margaretha sa...

oj oj vilken resa! Nu har jag ju haft förmånen att få följa med era upplevelser här - det var jättekiva!
Nu borde ni vara här i Finland för nu har vi huh hellettä!! Hoppas det håller i sig så ni får uppleva riktig (hmm) sommar!