måndag 2 mars 2009

Vinter - igen

Snowday - again!!! Vaknade till ett vitt Washington i morse. Adrian hade ren kollat internet och visste att skolan var stängd. Så här mycket snö har jag inte sett här, det var väl 10-20 cm på marken och yrde hela dagen! Snart börjar väl de här hemmadagarna påverka i slutändan av läsåret. Sera gick ut med Hayley i snöyran men Adrian och jag stannade inne i pyamas nästan hela dagen. Det är Adrians tur att hosta, snora och pysa nu. Få se om han får samma utslag som Sera?
Juri har varit i Mexiko i 5 dagar, återvänder idag. Det har tydligen varit en hård resa till drogverkligheten med obehagliga mordscener och intervjuer med mördare. Ska bli spännande att höra allt han varit med om!
Sera hade sent om sider sitt kalas förra måndagen. Hon bjöd 8 flickor som ramlade skrattande och fnissande in. De var så söta och sociala! Kalaset varade två timmar och var ganska intensivt med flasksnurrning, pizza-ätning, musical chair, fjärilstillverkning, dansmatta, kakätning, ballongkastning och Sera var på ett strålande humör! Hon är tillbaka till sitt gamla jag, glad och god och med glimten i ögat!!
Istället fick Juri flunssan och den avslutades med samma röda utslag som Sera hade. Natten innan han åkte till Mexiko, vandrade han omkring i huset och slet sönder sin hud, ilsken och irriterad tills han hoppade i bilen och åkte till Sibley Hospital där vi minsann tillbringat tid de senaste veckorna. Samma steroider fick han, återvände hem kl 3 på natten och steg upp 5 för att packa det sista för sin resa, 6 åkte han iväg. Ett par dagar kliade han sig ännu men nu är allt borta. Få se om Adrian ska få samma sak?
Här går vi nu i väntan på Mamma! Om en vecka landar hon i New York där hon övernattar och så kommer hon hit för att fira Adrians födelsedag. Det ska bli kiva att ha henne här! Jag funderar allvarligt om jag borde åka till NYC en natt och tillbringa en dag med henne där. Vi får se!

3 kommentarer:

Annika Johanna Westerlund sa...

Vad har ni haft för underliga flunssor med UTSLAG???
Det låter ju mystiskt och lite skrämmande. Har ni något i huset som ni alla blivit sjuka av månne?
Nå nu till vädret...ja snöyra har vi också haft idag. Det är så roligt att vara ute bara inte man skulle ha hela ansiktet täckt med snö. Jag har själv 2 barn hemma i flunssa nu o hamnade komma hem från jobbet o släppa Pavel på jobb emellanåt.
Va roligt att Margaretha kommer på besök igen. Det är alltid roligt med familjemedlemmars besök...säkert ännu roligare när ni bor så långt ifrån varandra.
Njut av varanns sällskap o försök vinna era virusar.
Många kramar från Annika

Jenni sa...

Kiva med ett kalas.... äntligen kan man väl säga:) Men ABSOLUT skall du till NY, för det tycker i alla fall jag. Ha det bra och sluta ha utslag! Basta.

Peter sa...

Hejsan, skojiga bilder från fartfyllt kalas! Skönt att Sera är frisk igen, konstiga symptom ni har? Vi läste också på tidningen om er snöyra, ingen skola.. Va trist.

Sköt om er. Snart är dags för nästa kalas?