tisdag 28 juli 2009

Underbara dagar i Bethesda!

Heta, loja, härliga dagar förflyter i sakta mak. Vi har ingen aning om vilken veckodag det är eller vad klockan är. När vi är hungriga äter vi, däremellan dricker vi och när vi är trötta sover vi (utom på morgonen för jetlagen gör att vi alla vaknar väldigt tidigt ännu.
Igår morse skedde ett litet missöde med vår pressé panna, den slant och sprack och utan kaffepanna klarar vi ju sidu inte oss en dag heller. Fram med internet, Bodumbutiker lyser med sin frånvaro så det var bara att fräsa iväg till Ikea och få första hjälp och en ny kanna. BARA en kanna, kom ihåg! Fast på vägen genom de ringlande gångarna såg vi oooo tuikkun måste vi ha, oooo nya underlag till bordet i trädgården, oooo så vackra servetter, oooo en kupa till mikron och åååååå nya vita plastskärbräden går det inte att leva utan, summa 60 dollar. Tack och hej.
Iväg till poolen, simma 1 km, njuta, sola, bada, hoppa! Karen, Sofia och barnen dök upp där också så det var riktigt trevligt. Så via Safeway för att inhandla ingredienser till hemhamburgare och snabbt hem hungriga och solkyssta. Korkade en iskall öl och vred ihop gudomligt goda burgare. Vi dukade ute i trädgården med nya underlagen, en massa levande ljus och så satt vi och mumsade medan eldflugorna dansade omkring oss som discolampor! Cikadorna gnisslade i varje knut och livet kändes underbart! Sera och Kevin var så rörande, de satt med oss i mörkret och ljusskenet och konverserade om livet, om rädslor, tankar, som två vuxna människor! 11-tiden fick vi dem i säng och så korkade vi en ny rödvin och smakade på den nyinköpta Metaxxan och fortsatte med livstankarna! Härligt!!!

1 kommentar:

Annika Johanna Westerlund sa...

vad roligt att höra att ni har roligt....vädrets makter är åtminstone på er sida....jippiii!
O jag förstår helt det där med Ikea...man kan inte gå in i Ikea efter bara 1 sak utan man kommer alltid ut med "några" till!
Njuuut o ha så roligt!