fredag 25 juni 2010

Midsommar i California

Midsommarafton i Ocean Side, CA. Morgonmal och sa vingard. Vi valde en liten vingard 45 min korning fran motellet. Deer Park hette den och var en kombination av en liten, liten vingard och en stor utstallning av gamla amerikanska vralak.
Vi fick en kort tur runt den sota vingarden och agaren berattade om sina druvor och procedurer. Han odlar 5 olika rodvinsdruvor och nagon vitvins-. Sa fick vi smaka pa 4 roda och ett efterrattsvin. Inget av dem var riktigt sa dar supergott tyckte vi men vi var vanliga och kopte ett par flaskor, en Petite Syrah fran 2006 och en Sangiovese fran 2002. Efter rundturen och provsmakningen hade vi en underbar picnic pa agorna, pa en grasslant, under ett trads skugga, med utsikt over harliga berg och vinodlingar! 


Fran vingarden akte vi till stranden och Juri, Sera och Adrian tampades med enorma vagor medan jag lag pa stranden och huttrade och laste. Efter det gick hela familjen i motellets hot tub och njot en stund. Nu har Juri just kommit tillbaka med tacon till hela familjen. Det blir en skon kvall pa motellet och tidig sangtid! Imorgon San Diego! 

Inga kommentarer: