tisdag 26 augusti 2008

Min första skoldag i USA av Sera

Min första dag i skolan var lite pirrig. När vi kom till skolan fick vi vänta en stund tills vi fick se lärarna, min lärare heter miss Horos. Sen kom lärarna och hämta oss. När vi kom till klassen så sluta det kännas pirrigt. jag satt på sista raden med fyra barn runt mig. En flicka fråga om jag ville att hon sku måla mina naglar och jag sa jo. När vi var i klassen så ville min lärare läsa sin bästa bok för oss. när vi var och äta och mina vänner visa hur man skulle göra och man fick en kod som man sku minnas för den koden tar pengar från vårt konto tror jag. När jag satt ner mig i matsalen var det mycket hössel och när nån hade ärende så släkte dom alltid lamporna för att det sku bli tyst och alla sku lysna. Det som jag tycker att e konstigt är att vi har en rast som e tjugo minuter och när skolan var slut så kom glass bilen förbi och då köpte vi glass att fira första skoldagen i Usa. it was a good day.

8 kommentarer:

Ceti sa...

Det där med glassbilen hade de i England också. Va roligt eller blir mamma störd?! Glass får man ju bara på lördagen eller?

Ann sa...

Kiva att det var en bra första dag!
Får man faktiskt måla varandras naglar inne i klassrummet? :)
Inte så konstigt om första dagen var lite pirrig - det kanske känns lite lättare redan imorgon?
Ha det så bra! Stor kram!

Unknown sa...

Jag tänkte precis som Ann- får man måla naglarna i er skola....
Det där med att släcka lamporna när man vill att alla skall lyssna kanske inte alls är någon dålig idé, något att ta efter i Finlands skolor??
Hoppas du kommer att trivas och få många nya kompisar!
kram fr
Momi

viktoria sa...

Grattis Sera på din första skoldagen!!! Vad spennande!!!

hälsningar Joackim

Annika Johanna Westerlund sa...

Grattis Sera! Nu var första dagen undan. Du verkade ju ha haft det roligt. Lycka till i skolan. Du är ju jätteduktig som förstår engelskan redan. Och en glass i slutet på dagen måste man ju få om ni inte har flere raster än en 20 minuters paus under hela dagen. Många kramar från Annika och Rebecca.

Peter sa...

Heddi skriver:

tjeena,tjeena:D
kiva att du ha fått kaverin redan :), och att du har mega kort väg till skolan !
vitsi va häftit sätt att få mat på, eller betala på :D
ha de bra.. Heddi !! :D

annika sa...

Hej Sera! Blir det långt med bara en rast månne? Mina elever skulle aldrig klara av att sitta stilla och tyst så länge, och de är ändå 12 år. Tufft att du klarade av första skoldagen så bra! Hoppas resten av veckan var rolig. Artur hälsar också, kramar från oss. Annika o Artur alltså

monica sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.