torsdag 7 augusti 2008

Åska och hagel

I morse vaknade jag av väckarklockan, måste ringa till Nordsjö hälsostation för att beställa vaccinationsintyg åt barnen. Det lyckades fint och de lovade faxa dem till Böle och därifrån vidare hit till Juris kontor i Washington.
På förmiddagen ringde Helena, vad ljuvligt det var att prata med henne!!! Jag blev på så gott humör. Det har känts så knäckande att inte kunna tala när man vill, dels pga kostnader och dels pga tidsskillnader! Det är så många jag skulle vilja tala med! Men nu har vi dator så vi ska installera SKYPE så fort vi kan!

Idag var det så hett och åskigt så vi bestämde oss för att åka till Bethesda pool igen och simma. Innan vi skulle åka iväg började det hagla och storma så vi fick köra till butiken istället. Efter 20 minuter var det soligt igen! Vi simmade och latade oss ett par timmar, åkte hem och lagade mat. Så kom Sanna och Janne (Janne är kameraman på Yle här) och Paula som är finska sidans Washington-korrespondent. Vi visade runt dem i huset och satt sen och pratade en stund.
Senare på kvällen kopplade Juri i vår nya TV, den är fin!
Imorgon ska det bli åska och regn, men 85 F, ca 28-29 grader.
Godnatt!

3 kommentarer:

Ann sa...

FYI: här ösregnar, är 15 grader och halvmörkt ute.
Terassrundan med Jenny ikväll blir nog ersatt av innetryckande med vin och bastu.

annika sa...

Nu har jag äntligen hittat till din blogg och fått svar på alla frågor. Härligt att läsa om hur ni har det, ni är faktiskt som riktiga "nybyggare"! Skönt att skoltestet gick bra, modiga barn! många kramar

annika sa...

Nu har jag äntligen hittat till din blogg! och fått svar på alla frågor...låter jättespännande med allt, som om ni är riktiga "nybyggare". Fint att skoltestet gick bra, måste kännas bra för allihop!
kramar!