lördag 16 augusti 2008

Ny kamera!







Vi inviger vår nya kamera! Bilden här intill är den första och det är Adrian som är fotografen. Det är taget i vår tomma matsal, som syns gapar skåpen i väntan på glas, tallrikar och annat. Stolarna och bordet fanns här men vi kommer att flytta ner dem i "recreation room" då vårt eget matbord kommer.


Idag har vi haft en social och kiva dag! På förmiddagen kom Mikko och Tonina för att se på fotboll och spela playstation med Adrian. Killarna satt i det sparsamt möblerade vardagsrummet och såg på fotboll medan Tonina och jag deltog halvhjärtat!


Marica ringde idag! Det var så härligt att få prata med henne och det känns så evigt länge sen vi hade kontakt! Så känns det fast vi varit här bara lite mer än 2 veckor! Senare på eftermiddagen skypade jag med Cami, Ceti och Annika som satt hemma hos Cami och drack skumpa för att gå vidare ut i Helsingforsnatten. Oj vad vackra de såg ut och huuuu vad ledsamt jag har efter mina härliga kära väninnor! Jag satt in ett foto av en del av mina fantastiska väninnor, alla är inte med på det här fotot! Ska försöka sätta in mera foton nu när vi har ordentlig kamera också!


Seras nya kompis Olivia var här hela dagen! De lekte och spelade och hade trevligt tillsammans. Den roligaste leken var nog att med trädgårdsslangen spruta på Mikko och Adrian så att båda blev genomvåta!


Vi lagade middag och satt ute länge in mörkret och värmen medan myggorna sakta men säkert åt upp oss allihop. Imorgon blir det tidig väckning för att åka iväg till Mokkos club och simma. Hoppas det blir lika varmt som idag. Till tisdag har man lovat 92 F (ca 34 C).

4 kommentarer:

Ann sa...

Kiva med ny kamera - lägg upp mycket bilder!
Kalle kommenterade ert köp med att det är en väldigt bra kamera! :)

Ann sa...

Er matsal ser förresten jättefin ut!

Ceti sa...

Jo det var superroligt att skypa, helt jättebra bild och linje fast samtalet brast ett par gånger. Vi hade en riktigt skoj kväll trots att Nuevo var blaj och Motellet lite kuiva, bättre var de sen på Teatteri och igen blev det sent....lite trött idag när gudföräldrarna skulle sitta i kyrkan och se på sin gudotter..

Annika Johanna Westerlund sa...

mera bilder gärna tack! ni verkar ha ett jättekiva hem. De e skönt att läsa att du skriver "ert hem", de betyder ju att ni har mjuklandningen bakom er. *Va roligt att höra att ni har skypen också. Många kramar från regniga Finland. Avundas smått er värme;)