söndag 10 augusti 2008

Tröttheten kommer på...

Se även föregående inlägg där Sera berättar om sin upplevelse!

Idag är vi alldeles slut alllihop. Vi har hängt här hemma, fräst och skrikit åt varandra, legat utlsagna på soffa och golv, degat och talat på skype. Det är som om någon tagit all energi av oss! Gårdagen var helt galen med alla bilaffärer och privatbilar som vi provkörde. Vi körde en hel del skrotiga bilar som antingen luktade illa eller annars bara var så slitna. Slutligen gick vi till en bilfirma för att se ordentliga begagnade bilar. Vi fastnade för en Chrysler Town & Country, 9000 $. Vi har sett på bilar därför att Dodgen vi blev lovade då vi flyttade hit, inte var till salu längre. Men precis då vi stod i bilaffären, ringde Mika, Dodgens ägare och sa att den ändå är till salu. Svåra beslut.... Idag lutar det ändå mot att vi köper Dodgen, den är härlig att köra och kostar endast 2500 $.
Lördag kväll tillbringade vi hos Paula, finska Yles korrespondent, i hennes lägenhet i DC. Vi åt och satt en stund och pratade med henne, Mika, Meppu, Sanna och Janne.

Som sagt har den här dagen varit mest slöande vid datorn. Vi har skypat med Mamma, Monica, Ann, Annika och Artur. Chattat med Ceti och Cami. Det har varit roligt! Senare mot kvällen åkte vi till Bethesda för att äta på en italiensk restaurang. Där finns ju en hel del att välja mellan! Juri åkte till jobbet just för att komma igång med vardagen lite. Eftersom vi är så färdiga, tror jag vi kryper i säng och läser ganska tidigt idag!

Vi träffade nya grannar idag. Snett mittemot oss bor Bruce, en medelålders man som tillbringat en sommar i Ingå skärgård då han var ung, i en finlandssvensk familj! Vilket sammanträffande! Han talade genast om att bjuda oss dit något tag. Få se hur det blir!

Imorgon iväg till skolkontoret igen med vaccinationsintyg.

2 kommentarer:

Cami sa...

Det är nog bra att vila och ta det så lugnt det går då när det går *leer*

Sera är otrlogit duktig!

Lycka till med skolkontoret i dag!
Vi går och köper penal och pennor.
Victor är tillfreds med sin gammla spiderman ryggsäck :)

Här regnar det ...
varm kram Cami

Ann sa...

Kul med Bruutsche från Ingå! :)
Vi får ta en dacapo med Skypandet, det var inte så givande senast när man fick gissa vartannat ord. Kalle gissade också på att det berodde på er mokkula så hoppas på bättre kontakt nästa gång.

P.S. När får man läsa gästinlägg av Da AdeBude med suorisen? ;)